Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

digital economy

forum2020

14 - 16 Δεκεμβρίου

>ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

digital economy forum 2019

digital economy forum 2019

Τα επόμενα βήματα για την Ελλάδα προς αυτήν την αναπτυξιακή πορεία μέσω της αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών αποτέλεσαν το αντικείμενο του digital economy forum 2019 με τίτλο “Leading Greece to Growth”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2019. Στο digital economy forum 2019 παρευρέθηκαν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, εκπρόσωποι πολιτικών φορέων, εκπρόσωποι κλαδικών φορέων και οργανισμών, εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών Θεσμών, αξιωματούχοι και ειδικοί της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας, εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρήσεων του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας, αλλά και από άλλους κλάδους της οικονομίας που αξιοποιούν τις ψηφιακές τεχνολογίες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
digital economy forum 2018

digital economy forum 2018

Βασικό κομμάτι της καθημερινότητας μας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, η ψηφιακή τεχνολογία πλέον παίζει καταλυτικό ρόλο στην Ελλάδα που προσπαθεί να ανακάμψει από την οικονομική κρίση. Η σημασία της ψηφιακής τεχνολογίας είναι τόσο μεγάλη, ώστε όλοι γνωρίζουν ότι η περαιτέρω αξιοποίηση της είναι το κλειδί προκειμένου η Ελλάδα να κάνει τα άλματα προόδου που απαιτούνται. Το πως θα γίνει εφικτό ήταν το αντικείμενο του digital economy forum 2018: σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, καινοτομούμε, το οποίο βάδισε στα βήματα των προηγούμενων συνεδρίων του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) έχοντας μία λίστα από ομιλητές που περιλάμβανε τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους αρμόδιους Υπουργούς, Υψηλόβαθμα Στελέχη Επιχειρήσεων του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας αλλά και άλλων Παραγωγικών Κλάδων της Οικονομίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
digital economy forum 2016

digital economy forum 2016

Το 2016, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) έχοντας συμπληρώσει 20 δυναμικά και σταθερά χρόνια πορείας από την ίδρυση του, με προσήλωση και πίστη στον καταλυτικό ρόλο της τεχνολογίας, συνεχίζει να συνδράμει στη διαμόρφωση μιας Εθνικής Στρατηγικής για την επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας. Με συγκεκριμένες δράσεις και προτάσεις ο ΣΕΠΕ αναδεικνύει τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών ως στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης και βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016, ο ΣΕΠΕ διοργάνωσε το digital economy forum 2016 "Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή” και με προσκεκλημένους ομιλητές υψηλού επιπέδου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Παράλληλα, στο Συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι και επιχειρηματίες τόσο του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, όσο και άλλων παραγωγικών κλάδων της οικονομίας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
digital economy forum 2010

digital economy forum 2010

Το 2010, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) έχοντας συμπληρώσει 15 δυναμικά και σταθερά χρόνια πορείας από την ίδρυση του, διοργάνωσε το συνέδριο digital economy forum: Η ανάκαμψη θα είναι ψηφιακή και παράλληλα το e-Skills Week Conference 2010. Η σημασία της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών για την αντιμετώπιση της ύφεσης και την έξοδο από την οικονομική κρίση, ήταν τα θέματα που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
© 1995 - 2024 Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ